Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» увійшла до рейтингу найбільших платників податків України

1 березня 2016

Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» за підсумками 2015 року увійшла до списку  найбільших платників податків України у щорічному рейтингу журналу «Бізнес». У рейтингу найбільших платників податку на прибуток підприємств «Мегаполіс-Україна» зайняла 17-те місце (265 млн. грн. відрахувань), а у рейтингу найбільших платників за обсягом збору податкових надходжень до Зведеного бюджету ― 26-те місце (1,47 млрд. грн. відрахувань).

Усього до кожного з рейтингів потрапили 100 компаній із різних галузей економіки. У галузевому FMCG рейтингу за обсягом платежів до Зведеного бюджету «Мегаполіс-Україна» посіла 6-те місце серед 14-ти компаній із показником 1,47 млрд. грн.

Згідно із методикою видання, до уваги бралися лише показники збору податків всередині країни, без урахувань невластивих та разових доходів, митних платежів, а також відшкодування ПДВ.

«Тютюновий ринок є одним із найбільш системних та дисциплінованих платників податків у країні, що в черговий раз підтвердив даний рейтинг. Показовим є той факт, що п’ять із шести компаній-лідерів галузевого рейтингу FMCG займаються виробництвом або дистрибуцією тютюнових виробів» ― говорить Андрій Швирида, директор департаменту фінансів Торгової компанії «Мегаполіс-Україна».