«Мегаполіс-Україна» оголошує про старт ребрендингу та зміну назви на TEDIS Ukraine

25 травня 2016

Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» починає новий етап розвитку компанії з масштабного ребрендингу і оголошує про зміну назви на ТОВ «ТЕДІС УКРАЇНА».  Рішення про ребрендинг було прийнято внаслідок системних структурних змін, які відбувалися в компанії протягом останніх років. Ребрендинг - це фінальний етап проведених змін, який триватиме кілька місяців.  24 травня 2016 було зареєстровано нову назву компанії в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

В основу нової назви TEDIS Ukraine лягла абревіатура з п'яти слів, що відображають суть діяльності компанії: Total, Efficiency, Distribution, Innovation, Service.  Під новим брендом компанія продовжить свою діяльність на ринку як зрілий і досвідчений гравець. Перейменування не призведе до жодних інших системних змін. Клієнти нашої компанії, як і раніше, будуть користуватися послугами прогнозованої, прозорої та керованої системи дистрибуції TEDIS Ukraine, досягаючи поставлених бізнес-цілей.

Компанія бачить свою місію в розвитку ефективної, прозорої дистрибуції, а також у забезпеченні максимальної повноти і дисципліни податкових надходжень до бюджету країни. Ми продовжуємо свою роботу з тим, щоб залишатися одним із найбільших платників податків країни і одним з кращих роботодавців для розвитку лідерства, новаторства і підприємницьких якостей. TEDIS Ukraine буде продовжувати інвестувати у власний персонал, оптимізацію внутрішніх бізнес-процесів, підтримку клієнтських сервісів на найвищому рівні.