У 2016 році TEDIS Ukraine сплатила більше 1,5 мільярди гривень податків

19 січня 2017
За 12 місяців 2016 року компанія TEDIS Ukraine перерахувала до бюджетів всіх рівнів 1 млрд 517 млн грн, з них місцеві бюджети були поповнені на суму 74 млн грн,  61 млн грн було сплачено до Фонду соціального страхування та Пенсійного фонду України.

Найбільшу суму у розмірі 895 млн грн TEDIS Ukraine перерахувала до зведеного бюджету України в рамках сплати акцизного податку. Податковий «кошик» компанії також включає у себе податок на прибуток, податок на додану вартість, податок з доходів найманих працівників, військовий збір та інші. Нагадаємо, у 2015 році TEDIS Ukraine поповнила бюджет країни на 1 млрд 560 млн грн. Зокрема, за цей період компанія сплатила 765 млн грн акцизного збору.

«Тютюнова галузь України із року в рік забезпечує левову частку у наповненні державного бюджету. Стабільне зростання податкових надходжень від цього ринку свідчить про сумлінність його системних гравців та про його оптимальну структуру. Наша компанія послідовно виступає за прозорість та контрольованість галузі. Саме тому для нас вкрай важливо й надалі вчасно та у повному обсязі сплачувати податки» - сказав директор TEDIS Ukraine Іван Бей.