Ірина Івасюк відкрила шостий Форум HR-директорів доповіддю про корпоративну культуру «Мегаполіс-Україна»

12 квітня 2016

На початку квітня директор департаменту по роботі з персоналом Ірина Івасюк виступила із доповіддю про корпоративну культуру компанії «Мегаполіс-Україна» на VI Форумі HR-директорів. У рамках своєї презентації «Вплив на ефективність бізнесу через модифікацію «ДНК» персоналу в результаті системного підходу до формування корпоративної культури» Ірина поділилася досвідом створення корпоративної культури з нуля.

У ході презентації були розглянуті інструменти та проекти, які застосовуються у компанії, серед яких система тотального наставництва, внутрішній кадровий резерв, клуб Едісона-Джобса, школа ефективного менеджменту та лідерства «ШМЕЛЬ», опитування щодо рівня задоволеності персоналу, тощо.

Нагадаємо, Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» отримала нагороду у номінації «Вибір HeadHunter Україна» за проект «Формування культури розвитку лідерства в Компанії», а також посіла п'яту сходинку українського сегменту рейтингу «Кращі компанії для лідерів», що складається на основі дослідження консалтингової компанії Hay Group.

Форум HR-директорів – це один із найавторитетніших майданчиків для обміну думками і досвідом спеціалістів у сфері управління людськими ресурсами. Подія відбувається щорічно, цього року форум пройшов вшосте.