За перший квартал 2016 року Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» сплатила майже 300 мільйонів гривень податків

27 квітня 2016
Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» оголошує результати соціально відповідальної діяльності за січень-березень 2016 року. Компанія здійснює свою діяльність виключно в рамках чинного законодавства і є одним з найбільших платників податків в Україні. Всі виплати за поточними зобов'язаннями «Мегаполіс-Україна» виконуються своєчасно і в повному обсязі.

Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» в першому кварталі 2016 року перерахувала 298,73 млн. грн податків та зборів до бюджетів різних рівнів. З них до державного бюджету було сплачено 274 млн., до місцевих бюджетів ― 14 млн. та 11 млн. ― до бюджетів Фонду соціального страхування та Пенсійного фонду України (ЄСВ).

Зокрема, за перший квартал 2016 року компанія сплатила 171 млн. грн. акцизного збору, 13 млн. грн. податку з доходів найманих працівників та 282 тис. грн. військового збору.
Загальна кількість співробітників компанії «Мегаполіс-Україна» становить 2 460 осіб. Середня заробітна плата на підприємстві за підсумками першого кварталу 2016 року становить понад 11 тис. грн., що більш ніж в 2 рази перевищує середню заробітну плату в Україні.

«Незважаючи на зниження ставок оподаткування ПДФО та ЄСВ, компанія продовжує вносити істотний внесок до зведеного бюджету України та бюджетів регіонів. Обсяг відрахувань компанії зріс на 15% в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року та склав майже 300 млн. грн.», ― говорить Андрій Швирида, директор департаменту фінансів Торгової компанії «Мегаполіс-Україна».