Компанія TEDIS Ukraine перерахувала до бюджету України 331 мільйон гривень

11 травня 2017
TEDIS Ukraine перерахувала 331,82 млн грн податків та зборів до бюджетів різних рівнів за перший квартал 2017 року. Це на 10% більше, ніж було сплачено компанією за аналогічний період 2016 року.

За січень-березень поточного року місцеві бюджети отримали 221,53 млн грн акцизного збору від TEDIS Ukraine. Також компанія сплатила 77,98 млн грн податку на додану вартість та 15,77 млн грн податку з доходів найманих працівників. До бюджетів Фонду соціального страхування та Пенсійного фонду України (ЄСВ) TEDIS Ukraine перерахувала 14,42 млн грн.

«TEDIS Ukraine є одним із системоутворюючих підприємств ринку FMCG, про що свідчить обсяг податкових відрахувань, які стабільно генерує компанія у результаті своєї діяльності. Безперешкодне функціонування компанії – це гарантія високих надходжень до бюджету та запорука стабільності економіки України», ― повідомляє Андрій Швирида, директор департаменту фінансів TEDIS Ukraine.

Компанія є одним із найбільших платників податків в Україні та здійснює свою діяльність виключно в рамках чинного законодавства. Загальна кількість співробітників компанії TEDIS Ukraine становить 2 600 осіб.