Офіційна позиція компанії TEDIS Ukraine

31 березня 2017
У зв’язку із ситуацією, яка склалася навколо компанії TEDIS Ukraine, вважаємо за необхідне повідомити наступне. Усі звинувачення, висунуті по відношенню до компанії, не мають під собою жодних підстав.

TEDIS Ukraine ― одна з найбільших українських дистрибуційних компаній, що здійснює свою діяльність на території України, згідно українського законодавства. Компанія входить до числа найбільших платників податків країни та є бюджетоутворюючим підприємством у ряді областей. Компанія забезпечує офіційне працевлаштування понад 2,5 тисяч українців.

TEDIS Ukraine є прозорою компанією, яка відкрита до взаємодії з усіма державними установами. Від моменту створення компанія здійснює свою діяльність виключно у правовому полі та будує бізнес, який генерує значну частину надходжень податків до бюджету України.

Серед прямих або опосередкованих власників TEDIS Ukraine немає ані російських компаній, ані громадян Росії. Власниками TEDIS Ukraine є фізичні особи - громадяни України та Великої Британії.