TEDIS Ukraine посіла 35 позицію рейтингу ТОП-100 найбільших платників податків України

8 листопада 2016
Дистрибуційна компанія TEDIS Ukraine зайняла 35 місце у рейтингу найбільших платників податків країни за результатами трьох кварталів 2016 року. Про це свідчить оприлюднений у журналі «Вісник. Рейтинг» список найбільших платників податків до зведеного бюджету України*.

За даними видання, загалом за 9 місяців 2016 року до зведеного бюджету України надійшло 367 млрд. грн., з них 161 млрд. грн. сплатили 100 компаній, вказаних у рейтингу найбільших платників податків. TEDIS Ukraine за вказаний період перерахувала до бюджетів усіх рівнів 1,068 млрд. грн. податків та зборів. З них 975 млн. грн. надійшло у складі податку на прибуток, ПДВ та акцизу на тютюнові вироби у різних областях України. Ще понад 40 млн. грн. компанією було перераховано в рамках сплати ЄСВ.

За аналогічний період минулого року від українських підприємств надійшло 270 млрд. грн., з них 108 млрд. грн. забезпечили ТОП-100 компаній-найбільших платників податків. Зокрема, TEDIS Ukraine у 2015 році перерахувала до бюджетів всіх рівнів 1,5 млрд. грн. податків та зборів. Разом з тим, TEDIS Ukraine не має податкових боргів.

«TEDIS Ukraine з самого початку свого створення керується непохитним правилом відповідальності бізнесу перед державою та суспільством. З розвитком нашої компанії зростали і її податкові відрахування. Добросовісне виконання наших податкових зобов’язань дозволило компанії стати постійним учасником рейтингів найбільших платників податків країни, а також набути статус бюджетоутворюючого підприємства у деяких областях», - говорить Андрій Швирида, директор департаменту фінансів TEDIS Ukraine.

*Випуск № 4 від 10/2016 «Вісник. Рейтинг», що виходить за підтримки Державної фіскальної служби України.