TEDIS Ukraine увійшла до переліку найбільших платників податків в Україні

26 вересня 2016
За даними Державної фіскальної служби України у рейтингу найбільших платників податків компанія TEDIS Ukraine посіла 35 місце. Інформація про сплату податкових платежів до зведеного бюджету України у першому півріччі 2016 року міститься у виданні «Вісник. Рейтинг» (випуск № 2-3 від 09/2016), що виходить за підтримки ДФС.

Як повідомлялося раніше, за шість місяців поточного року TEDIS Ukraine перерахувала 649,43 млн грн. податків і зборів до бюджетів різних рівнів. У тому числі до державного бюджету було сплачено 391,78 млн грн. акцизного збору у різних областях України, 148,74 млн грн. податку на додану вартість, 48,65 млн грн. податку на прибуток та інших податків на суму 2,48 млн грн. До місцевих бюджетів було перераховано 29,64 млн. грн. податку з доходів найманих працівників, 2,19 млн. грн. військового збору та інші. До бюджетів Фонду соціального страхування та Пенсійного фонду України (ЄСВ) компанія перерахувала 25,95 млн. грн. За аналогічний період 2015 року ТОВ «ТЕДІС УКРАЇНА» поповнила бюджет на 647,12 млн. грн. Загальний обсяг податкових відрахувань TEDIS Ukraine за перше півріччя 2016 року зріс на 4% порівняно з аналогічним періодом 2015 року.

«Відповідальність компанії перед державою та суспільством полягає у прозорості діяльності й своєчасній і повній сплаті податків. Для нас це принципова позиція, бо саме у такому підході ми вбачаємо фундамент стрімкого розвитку вітчизняної економіки та формування нового мислення бізнесу», – говорить Андрій Швирида, директор департаменту фінансів TEDIS Ukraine.

Нагадаємо, що компанія є одним із найбільших вітчизняних дистриб’юторів. У TEDIS Ukraine працює понад 2,5 тис. співробітників, регіональна мережа складається з 35 структурних підрозділів (РСП) по всій території України.