TEDIS Ukraine – Лідер року 2018

13 серпня 2019

За результатами дослідження Національного бізнес-рейтингу TEDIS Ukraine визнано одним з найефективніших підприємств України.

Серед господарських підприємств України Компанія посіла перші місця одразу в чотирьох номінаціях фінансово-господарської діяльності: «Фінансові показники успішної діяльності», «Результативність та рентабельність», «Ділова активність» та «Платоспроможність».

-          Ця нагорода – спільний здобуток, кожного працівника нашої компанії. Нам дуже приємно, що оргкомітет Національного бізнес рейтингу високо оцінив нашу роботу. Звання «Лідер року 2018» -  своєрідний знак якості в бізнесі, - зазначив Генеральний директор компанії TEDIS Ukraine Тарас Корніяченко.

Довідково:

Компанія TEDIS Ukraine за підсумками 2018 року увійшла до 5-ки лідерів серед підприємств оптової торгівлі у рейтингу ДФС «ТОП-100 найбільших платників податків за 2018 рік» та заплатила до бюджетів різних рівнів податків на суму 1, 7  млрд грн.. А за період з 2015 по 2017 рр. TEDIS Ukraine перерахувала більш ніж 4,5 млрд грн. як до місцевих так і до державного бюджетів.  Компанія залишається прозорим та бюджетоутворюючим підприємством у багатьох областях України. TEDIS Ukraine забезпечує офіційне працевлаштування для 2500 працівників з усіх регіонів держави.

Національний бізнес-рейтинг уже впродовж 14 років проводить рейтингу підприємств України і на сьогодні є одним з найавторитетніших у сфері оцінювання ефективності бізнесу.

Прес-служба TEDIS Ukraine