10 червня 2019

Даний крок забезпечує підготовку якісної фінансової звітності за правилами, прийнятими в усьому світі.  Проміжна звітність за 2019 рік вже здана, вона відповідає всім вимогам МСФЗ і відображає в повному обсязі достовірний  фінансовий  стан  Компанії.

Компанія TEDIS Ukraine впровадила фінансову звітність складену за міжнародними стандартами. Так, вже з 1 січня 2019 року компанія веде облік та складає звітність згідно з вимогами МСФЗ.

-          Перехід на МСФЗ для компанії є необхідним стратегічним кроком та умовою для подальшого розвитку і процвітання компанії, оскільки забезпечує підготовку якісної фінансової звітності за правилами, прийнятим в усьому світі. МСФЗ звітність дозволяє говорити з контрагентами «на одній мові», підвищує ступінь довіри кредиторів і гарантує прозорість і зрозумілість фінансової інформації, відображеної в звітах,  – зазначив Генеральний директор компанії TEDIS Ukraine Тарас Корніяченко.

Довідково:

МСФЗ – це документи, які прийняті Радою з міжнародних стандартів бухгалтерського обліку, штаб-квартира якої розташована в Лондоні та які визначають порядок складання та подання фінансової звітності.

Компанія TEDIS Ukraine за підсумками 2018 року увійшла до 5-ки лідерів серед підприємств оптової торгівлі у рейтингу ДФС «ТОП-100 найбільших платників податків за 2018 рік» та заплатила до бюджетів різних рівнів  податків на суму 1 706,2  млн грн.. А за період з 2015 по 2017 рр. TEDIS Ukraine перерахувала до бюджету податків на суму більш ніж 4,5 млрд грн. Компанія залишається прозорим та бюджетоутворюючим підприємством у  більшості областей України. TEDIS Ukraine забезпечує офіційне працевлаштування 2500 українців з усіх регіонів.

Прес-служба TEDIS Ukraine