TEDIS Ukraine заперечує звинувачення зі сторони АМКУ

10 жовтня 2019

10 жовтня 2019 року Антимонопольний комітет прийняв рішення визнати компанію винною у порушенні антимонопольного законодавства.

TEDIS Ukraine заперечує звинувачення зі сторони АМКУ, щодо порушення законодавства про захист економічної̈ конкуренції̈ у вигляді антиконкурентних узгоджених дій.

Щодо суті самої справи, то прийняте рішення Антимонопольного комітету прийнято з порушенням вимог чинного законодавства, без наявної доказової бази та з надуманих підстав.

Компанія працювала і продовжує працювати виключно в межах законодавчого поля.

TEDIS Ukraine не згодна з рішенням АМКУ  і буде оскаржувати його згідно чинного законодавства.

Довідково: Компанія TEDIS Ukraine за підсумками 2018 року увійшла до 5-ки лідерів серед підприємств оптової торгівлі у рейтингу ДФС «ТОП-100 найбільших платників податків за 2018 рік» та заплатила до бюджетів різних рівнів  податків на суму 1 706,2  млн грн.. А за період з 2015 по 2018 рр. TEDIS Ukraine перерахувала більш ніж 6 млрд грн. Компанія залишається прозорим та бюджетоутворюючим підприємством у ряді областей. TEDIS Ukraine забезпечує офіційне працевлаштування 2500 українців з усіх регіонів.